EVET 20/30 ADET YENİ Subaksiller Görünmez Ter Emme Sticker Yaz Emici Deodorant Çıkartmalar Koltukaltı Tek Kullanımlık Ter Pedleri

Giyim Dikiş ve Kumaş
Sku: w86676
  • 0
0 Yorumlar
₺84.52 ₺70.18

Miktar:

EVET 20/30 ADET yeni Subaksiller görünmez ter emme Etiket Yaz emici Deodorant Çıkartmalar koltukaltı Tek Kullanımlık Ter Pedleri Hızlı bir şekilde gelmeniz gerekiyorsa, lütfen bu bağlantıya tıklayın (Ürün kalitesi aynıdır, ancak ekspres teslimat farklıdır) Yaz geliyor, koltuk altında terleme, kokuşmuş ve çirkin.Koltuk altı görünmez ter çıkartması Sizi Polimer kilit su emici çıkartmalardan kurtarır, utanca veda etmenize, bir yaz Dropshipping ve Toptan satışını yenilemenize izin verir (Dropshipping veya toptancı iseniz, en iyi fiyatı almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.) Pamuk cilt dostu katman Daha fazla ter emme,Daha kuru Polimer su tabakası Kilit suyu güçlüdür ve sızıntı yapmaz Ergonomik tasarım Daha kişisel

Ürün Adı: Subaksiller Görünmez Ter Emme Sticker

Malzeme: Polimer su emici parçacıklar, saf pamuk, PE alt tabaka filmi

Renk: Beyaz

boyut:120 * 126mm

Net Ağırlık: 2.3 g / adet

lütfen aklınızda bulundurun :

♥ İşık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.

♥ The ölçüm izin hatası 1-3mm. 20/30 PCS Subaxillary Görünmez Ter Emme Sticker 2 pcs küçük bir çanta içinde Daha hijyenik ve kullanımı rahat

Küçük bir torbada iki adet Daha hijyenik ve kullanımı rahat ​

Sevgili alıcı:

Her şeyden önce, ürünlerimizi satın almak için çok iyi göründüğünüz için teşekkür ederiz.Yeni açılan küçük bir dükkanız ve dileğimiz Çin'in iyi şeylerini dünyaya tanıtmak.Geliştirilecek çok yerimiz var, yardımınızı almayı umuyoruz, memnuniyetiniz en büyük dileğimizdir.

Ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız vermek için bir dakikanızı ayırın ve olumlu geri bildiriminiz büyümemize yardımcı olacaktır.

Ürünlerimizden memnun değilseniz veya daha iyi önerileriniz varsa,lütfen zamanında bizimle iletişime geçin,size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız,lütfen kötü yorumlar vermeyin, çok teşekkür ederim.

1. Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1.Rusya nakliye modu "www.altindagymm.com.tr Saver Shipping(Satıcının Nakliye Yöntemi)"veya "ePacket" kullanarak, her ikisi de izleme bilgilerini alabilir.

2.Öğeyi aldığınız 15-45 iş günü sürmelidir (Brezilya 50-60 gündür).Eğer sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyetidir.

3. Bizim varsayılan nakliye Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, 5 dolar üzerinde tek siparişler biz Çin Post Kayıtlı Hava Posta göndereceğiz.

Çin Post Olağan Küçük Paket artı İzleme bilgileri mevcut değildir.

Çin Post Kayıtlı Hava Posta İzleme bilgileri mevcuttur.

Tatil Sezonunda nakliye süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb.) Normalden daha uzun olabilir.Lütfen gecikme olarak 5-10 gün daha ekleyin.

1. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Diğer tüm nakliye ücretlerinden siz sorumlu olacaksınız.

2. Arızalı veya yanlış sevk edilen ürünleri değiştirmek isterseniz teslimattan itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.

  • Genişlik: 90cm
  • Kumaş Türü: Grosgrain
  • Malzeme: %100 Pamuk
  • Model Numarası: Polimer kilit suyu
  • Kullanmak: Koltuk altı görünmez ter çıkartması
  • Teknik: Jakar
  • Özellik: Yapıştırıcı
  • Ürün Tipi: Tela ve Astarlar

Etiketler: bot brut deodorant, beyaz pamuklu fasulye, boyun yastığı tela, fren balataları gılera 200, hugo boss otomatik çıkartma, kauçuk pamuklu kapitone, kapitone pamuklu astar, nefes alabilen sandalet deodorantı, köpük kauçuk dikiş keten, hugo boss koku spreyi

Müşteri Yorumları

İlgili ürünler

Lychee Ömürlü Nakış Yıkama Soğuk Suda Çözünür Film Suda Çözünen Nakış Destek Yapma DIY Zanaat Aksesuarları Satış

Lychee Ömürlü Nakış Yıkama Soğuk Suda Çözünür Film Suda Çözünen Nakış Destek Yapma DIY Zanaat Aksesuarları

Lychee Ömürlü Nakış Yıkama Soğuk Suda Çözünür Film Suda Çözünen Nakış Destek Yapma DIY Zanaat Aksesuarları Malzeme: Kağıt Boyutu: 25.4 cm x 2.7 m , 25.4 cm x 9 m Uyarı: 1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara

₺279.41 ₺231.87
10 Metre Çift Taraflı Demir On Bant Kumaş DIY Dikiş Elbise Örgü Tela Astar Yapıştırıcı Tela Konfeksiyon İçin Satış

10 Metre Çift Taraflı Demir On Bant Kumaş DIY Dikiş Elbise Örgü Tela Astar Yapıştırıcı Tela Konfeksiyon İçin

Malzeme: Sıcakta eriyen yapıştırıcı, kağıt Boyut: 10 metre uzunluğunda Farkına varmak: 1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin. 3.Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

  • 5 Yıldızlıdakiler
₺43.20 ₺34.53
Lychee Ömrü 100 * 112 cm El Yapımı DIY Siyah Beyaz Streç Örme Demir On Arayüz Konfeksiyon Tela Satış

Lychee Ömrü 100 * 112 cm El Yapımı DIY Siyah Beyaz Streç Örme Demir On Arayüz Konfeksiyon Tela

Malzeme: Polyester Boyutu: 100 * 112 cm Uyarı: 1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin. 3.Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

₺91.13 ₺59.24
150x67cm Elastik TPU Sıcak eritme yapışkan Film Konfeksiyon Ayakkabı Astarı Malzemesi DIY Dikiş Kumaş Deri Malzemeleri Satış

150x67cm Elastik TPU Sıcak eritme yapışkan Film Konfeksiyon Ayakkabı Astarı Malzemesi DIY Dikiş Kumaş Deri Malzemeleri

Malzeme: TPU Boyut: 1,5 x 0,67 m Farkına varmak: 1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin. 3.Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

  • 5 Yıldızlıdakiler
₺127.54 ₺75.28
Sert Arka Tutkal Tela Deri DIY Leathercraft Cüzdan omuzdan askili çanta Çanta Deri Astar 480x300x0. 25mm Satış

Sert Arka Tutkal Tela Deri DIY Leathercraft Cüzdan omuzdan askili çanta Çanta Deri Astar 480x300x0. 25mm

Boyut: 480x300x0. 25mm Malzeme: Polyester

  • 5.00 Yıldızlıdakiler
₺118.67 ₺83.01
Yıkanabilir Beyaz Çift taraflı Tela Yapışkanlı Kumaş Bant Giyim Demir On Eriyebilir Patchwork Tela DIY Dikiş Aksesuarı Satış

Yıkanabilir Beyaz Çift taraflı Tela Yapışkanlı Kumaş Bant Giyim Demir On Eriyebilir Patchwork Tela DIY Dikiş Aksesuarı

Yıkanabilir Beyaz Çift taraflı Tela Yapışkanlı Kumaş Bant Giyim Demir On Eriyebilir Patchwork Tela DIY Dikiş Aksesuarları Ürün Adı: çift taraflı yapışkan bant / çift taraflı yapışkan astar / çift taraflı sıcak eriyik astar Renk: beyaz Tipi: hafif ve ince astar Kullanımı: kumaş için çift taraflı yapışkan

  • 5 Yıldızlıdakiler
₺20.38 ₺14.15