Elektrikli Kıyma makinesi Manuel et dilimleyici Paslanmaz Çelik et dilimleyici Ev Elektrikli Kıyıcı Ticari Kesme Makinası 60A
Takım Tezgahları ve AksesuarlarıSku: w135372
Tanım
Manuel kesme et domuz makinesi 60A tipi, bıçak çok keskin ve dayanıklı kullanım, küçük makine kullanımı basit ve kullanışlı.
Eti makineye koyun, ilk kesim ettir, Eti kesin tekrar kıyılmış ettir vb. Doğranmış et, kıymadır.
Özellikler:
1,Bu Küçük et ve kıyılmış metal kesme makinesi, avantajları vardır lüks modelleme, roman tarzı, uygun temizlik, temiz sağlık, kaliteli ve güvenilir, ev için uygun, restoran, wineshop,kasaplar, yemek odası, kesilir domuz, sığır, kuzu ve diğer et işleme ideal ürünler.
2, Eti kesmeden önce kemiği çıkarmalı (iskelet yaralanması bıçağını önlemek için), şeritler halinde kesilmeli ve boyut besleme ağzından daha az olmalı, ilk kez ete beslenmeli, ikinci besleme kıyılmış ete, tekrar tekrar doğranmış ete beslenmelidir.
3, Bıçak sürtünme ısı yaralanma kenarı durumunda boşta kalma süresi 2 dakikadan fazla olmamalıdır.
4, Her kullanımdan sonra tamamen temizlemek için, önce üst et tabağını çıkarın, tarak bıçağını çıkarın, temiz, sıcak su ile yerleştirin ve yemeklik yağ ile kaplayın, yağ ile kaplanmazsa paslanır, bıçak ile bıçak arasında kolayca paslanır, başlatmak kolay değilse fenomen, yan kapağı açmalı, el ile çalışan dişli bıçak mili dönüşüne kolayca olabilir.
5, Kesme yolu gibi sıkışmış fenomen görünür, eti çıkarmalı ve etin bir iskelet ile olup olmadığını kontrol etmeli, sonra eti kesmek için tekrar başlamalıdır.
6, Her girişin boşaltma ağzına el koymak kesinlikle yasaktır.
7, Cihazı temizlemek için su spreyi kullanmak yasaktır.
8, Kazara yaralanmayı önlemek için eti keserken yükleme ve boşaltma ve temizleme dikkatli olmalıdır.
Etiketler: fransız lazer kesim makinesi, m52 başlık, çamaşır makinesi metal kesme, vana delme makinesi, pistonlu testere bıçakları, sear kenmore dikiş makinesi, ahşap delme aleti, lazer kesim makinesi mac, m52 bobin, m52 şerit
Copyright 2024 © www.altindagymm.com.tr . Tüm Hakları Saklıdır